وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

چهارمین برد متوالی پیکان| رقابت با قزاق ها در مرحله نیمه‌نهایی

  • کد خبر: ۱۰۹۲۰۴
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
چهارمین برد متوالی پیکان| رقابت با قزاق ها در مرحله نیمه‌نهایی
تیم والیبال پیکان تهران با شکست اربیل به عنوان سومین تیم به مرحله نیمه‌نهایی والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا صعود کرد تا حریف نماینده قزاقستان در این مرحله شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا ۲۰۲۲ امروز (چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت) با چهار دیدار در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران پیگیری می‌شود.
در سومین مسابقه که از ساعت ۱۶ آغاز شد، تیم‌های پیکان ایران و اربیل عراق به مصاف یکدیگر رفتند و شاگردان پیمان اکبری در تیم پیکان سه بر صفر به پیروزی رسیدند تا چهارمین برد خود در این رقابت‌ها را تجربه کنند.
تیم اربیل که هدایت آن را محمدحسین نجاتی برعهده دارد، در سه ست این مسابقه با نتایج ۲۵ بر ۱۳، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۴ نتیجه را به حریف واگذار کرد تا فردا در مرحله نیمه‌نهایی حریف نماینده تایلند شود.
تیم پیکان این مسابقه را با ترکیب سیدمحمد موسوی، سعید معروف، اروین انگاپت، آرمین تشکری، نیمیر عبدالعزیز و پوریا فیاضی شروع کرد. در ابتدای ست سوم محمدطاهر وادی، حمزه زرینی و علی شفیعی در ترکیب شروع کننده قرار گرفتند.
اکمتو ایدوس از قزاقستان و ساوا تاتسوهیرو از ژاپن به ترتیب به عنوان داوران اول و دوم، قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.
دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال، فریبا محمدیان نایب رئیس بانوان و الساندرا کمپدلی سرمربی تیم ملی زنان ایران تماشاگران ویژه این دیدار بودند. بازیکنان تیم ملی جوانان ایران نیز از جمله تماشاگران این مسابقه بودند.
تیم پیکان تهران فردا (پنج‌شنبه) و در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف تاراز قزاقستان می‌رود و اربیل نیز در جمع تیم‌هایی که برای عنوان پنجم تا هشتم رقابت می‌کنند، به میدان می‌رود.


در دو دیدار دیگر این مرحله تیم‌های تاراز قزاقستان و سانتوری ژاپن به ترتیب موفق به شکست نمایندگان تایلند و قطر شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->